Referenser

Jag har anlitat Roger Johansson, Rogers Glassliperi, under alla år som jag arbetat med glas, först med Studioglas Strömbergshyttan och därefter på Bergdala Studioglas.
Roger har tagit ett stort ansvar för mina objekt efter gjutning. Med stor skicklighet och styrka utför han allt slip- och poleringsarbete som krävs för optimal finish. Med kunnig och säker blick ser Roger möjligheter när han ställs inför svåra utmaningar vad gäller slipnings- och sågningsarbeten. Jag har fullt förtroende för Roger och vårt samarbete är en garanti och ett villkor för mina glasarbeten.
Jag träffade Roger första gången 1993 när jag började samarbeta med Studioglas Strömbergshyttan. Sedan dess har han utfört all efterbearbetning av mina Graaler och sandgjutningar. Han är alltid ytterst noggrann, tillmötesgående och humoristisk och ställer upp vid kort varsel. Han har med åren dessutom blivit en av mina bästa vänner. En mycket duktig yrkesman som jag varmt kan rekommendera.
Har sedan 1993 anlitat Roger för att få mina sandgjutna skulpturer slipade. Roger har alltid varit till största hjälp då han har all den kunskap om glas man kan önska sig som glaskonstnär. Det jag uppskattat mycket med Roger är att han snabbt ställer upp för mig och ger mig den bästa servicen när det är bråttom.